konstiga sätt att skada sig

Det är ju allmänt känt att sportutövande grabbar har en tendens att skada sig titt som tätt, hittade detta av en slump......



KARL CORNELIUSSON - gurkkniv
AIK:s landslagsback i fotboll skivar gurka i köket. Han halkar, skär av senorna i vänster pekfinger och blir borta i sex veckor.

SANTIAGO CAñIZARES - parfym
Valencias spanske landslagsmålvakt tappar en flaska after shave som träffar foten så olyckligt att hälsenan skadas svårt. Canizares missar VM.

PAULO DIOGO - vigselring
Servettes målskytt firar segermålet mot Schaffhausen. Den nygifte Diogo klättrar upp på stängslet bakom målet, vigselringen fastnar och fingret slits av. Diogo varnas.

JARI LITMANEN - kapsyl
MFF:s sportchef Hasse Borg öppnar en läsk med en snusdosa. Kapsylen träffar MFF:s finske landslagsman Jari Litmanen i ögat. Litmanen blir borta ett par veckor.

JOHN DALY - bildörr
Proffsgolfaren var i sitt livs form och skulle tävla. Men efter att ha klämt handen illa i en bildörr tvingades han ställa in.

DAVE BEASANT - salladsburk
Chelsea-målvakt som fick början av säsongen 93/94 förstörd sedan han tappat en glasburk i köksgolvet och stortån krossades.

STEVE MORROW - lagkompis
Arsenalspelaren gjorde avgörande målet i ligacupfinalen mot Sheffield W 1993. Tony Adams blev så glad att han beslöt att hissa Morrow i skyn. Morrow bröt armen och fick bäras av planen med syrgasmask över munnen.

DANIEL ALFREDSSON - tomat
NHL-proffset slant med en kökskniv när han skulle skala en tomat till lillgrabben. Vänster tumme fick bandageras.

ROGER ÅKERSTRÖM - konservburk
Luleå Hockey-backen skar sig när en konservburk trilskades, och han tog till näven. Skar sig djupt, en nerv gick av, och han fick operera och gå med gips.

KALLE SAHLSTEDT - duschen
HV 71:s finska stjärna halkade i duschen, slog huvudet, svimmade och fick hjärnskakning.

JAN-OVE WALDNER - Brolin
Pingisstjärnan halkade på väg till toaletten på Tomas Brolins krog. J-O bröt benet och missade EM.

ANDY VAN DER MEYDE - intervju
Hollands fotbollsstjärna svimmade under en tv-intervju eftersom han påverkades av värmen från strålkastarna. Han slog huvudet i en högtalare och svimmade.

KEVIN KYLE - hett vatten
Fotbollsstjärnan matade sin lille son när pojken sparkade till en bunke hett vatten - över Sunderland-anfallarens snopp - med brännskador som följd.

MIKAEL RENBERG - skridskosnöre
Knöt skridskosnöret och skar sig. Fick blodförgiftning och riskerade få amputera armen.

DAN BOYLE - tappade skridsko
NHL-backen och förre Djurgårdsspelaren i Tampa Bay befann sig i omklädningsrummet då en av hans skridskor föll ned från en krok. Skridskon skadade senor i handleden och Boyle tvingades till operation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0