Ett Kattliv...

Tänk att vakna varje morgon av att någon serverar mat till en.... När man har ätit kan man kolla ut och se vad det är för väder eller om det är några kompisar eller nåt annat kul utanför.

Om det regnar kan man antingen lägga sig i soffan och sova en stund till, eller ta en tur in till grannen och käka lite, kanske bli klappad och äta lite till.

Är det soligt kan man lägga sig nån stans i skuggan och mysa ända tills det kommer någon och går förbi som man måste skrämma bort...
image118

Om man blir lite rastlös tar man en runda bort på fältet och hittar några små möss som man kan ha roligt med, dom är ganska goda att äta också.

När man har jagat , lekt och ätit sig mätt på mössen är det himla gött och lägga sig på grannens altan, man har ju så bra utsikt så man ser vilka som kommer förbi, kanske kommer matte eller husse em så man kan å in och vila sig lite innan kvälls jakten.

Vid 11 på vällen brukar matte skaka men kattmatspåsen och det är dags att gå in och äta kvällsmat och sova.
Sova gör man hälst nära någon, ibland hos någon av lillmattarna ibland hos stormatte, husse vill inte ha nattligt sällskap av någon som är hårigare än han.

ETT GOTT KATTLIV Av Skorpan

Kommentarer
Postat av: Freja

Fina bilder!

2008-05-23 @ 17:31:16
URL: http://frejaswardh.blogg.se
Postat av: felicia

tack så mycket:)

2008-05-23 @ 17:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0