förbannad bilförare...

Få saker irriterar mig som folk som inte kan köra bil....som kör ut framför en eller som gör knepiga om körningar eller som helt enkelt bara ligger i vägen och verkligen inte flyttar på sig grr.

När jag sitter i bilen själv så händer det ganska ofta att jag svär och gapar på hur andra beter sig i trafiken, men vid närmare eftertanke så har det hänt inte bara en gång utan faktiskt flera att andra bilister blir irriterade på saker som jag gör fel.
Det händer ju faktiskt att man själv också felbedömmer avstånd eller hastigeheter eller helt enklet att man bara sitter och drömmer och glömmer vad man gör.

fast ibland så kan det ju vara ganska skönt att sitta i bilen aldeles själv och vbara få gapa och skrika åt en massa folk som man inte känner, det hade man ju inte vågat om man inte hade varit tryggt förvarad i bilen.

I metro idag skrevs det:

Ett oförsiktigt filbyte på Göta älvbron och ett långfinger i vädret, det var allt som krävdes för att en 18-åring skulle skjuta två män i centrala Göteborg under midsommardagen.

- Jag tappade besinningen, säger 18-åringen i förhör.
En av männen träffades med en kula i höger lunga och höggs sedan flera gånger med kniv i ryggen. Den andre träffades av tre skott men fick inte livshotande skador.

Tidigare under dagen hade 18-åringen åkt bil tillsammans med sin 20-årige kusin och varit nära att kollidera med en annan bil vid ett filbyte på Göta älvbron.
Det uppstod ordväxling och personer i båda bilarna gav varandra "fingret".

För att reda ut vem som gav vem "fingret" först jagade 18-åringen och hans kusin den andra bilen genom centrala Göteborg till Vasastan.

Där drog 18-åringen fram en pistol och sköt minst fyra skott mot de båda männen.
Den ene mannen sprang ner mot Vasagatan där han föll omkull.

Den 18-årige mannen kom efter och gav honom flera knivhugg.
Hans kusin gick emellan och ska, enligt åklagaren, ha sparkat den liggande och skottskadade mannen i huvudet innan han körde 18-åringen från platsen.

Nu åtalas kusinen för grov misshandel och skyddande av brottsling.
De båda unga männen kom senare samma dag självmant till polisen.
De är inte straffade för brott tidigare och ska inte missbruka vare sig narkotika eller alkohol.

Oj oj bäst att sluta peka finger då......;)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur går det fina favoritvännen? *kram*

2008-09-03 @ 15:20:20
Postat av: Johanna

Jo tack det år bara fint:)

2008-09-03 @ 15:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0