Ju fler kockar.....

....desto sämre soppa, hm.
Det stämmer ganska bra in på det arbetslags möten som vi har på jobbet, en massa viljor som tycker och tänker och som alla vill komma till tals på ett eller annat sätt.

Självklart vill alla att det ska bli så bra som möjligt för det är ju målet, men vägarna dit verkar inte alltid stämma överens med varandra och ibland inte eller målen tycks det som.

Ingen specifik kritik riktad till någon men ibland får man faktiskt försöka att lösa problemen utan att göra nya.
Ibland får man kanske acceptera att det inte är perfekt och i stället fokusera på det som funkar annars kommer ingenting att funka.

Det är inte lätt att leda att arbetslag, och det är fan inte lättare att leda vårat, men vi har en aldeles väldigt kompetent arbetslags ledare som gör sitt bästa med att försöka hålla ihop saker och ting................det är ingen lätt uppgift.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan! Jag vet att jag har ganska dålig framförhållning nu men tänkte åka en sväng till stallet imorgon, på tisdag alltså. Tänkte skicka ett sms till Åsa imorgon och kolla om det är ok. Jag funderar även att åka upp till stallet på söndag och på torsdag e det ju träning... =P En väldigt fullspäckad vecka det här så det blir lite som det blir.

2008-08-25 @ 23:24:39
URL: http://emmacaptain.blogg.se/
Postat av: Misen

ja, det där med olika viljor på arbetsplatsen är inte helt enkelt, tur att ni har en bra arbetsledare då. Ja, en sladdis kanske inte vore så dumt? ;-) Ha en riktigt bra dag!

2008-08-26 @ 12:33:13
URL: http://homeostas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0