Man upphör aldrig att förvånas över saker som sker!!!

Fredag 29 februari och fortfarande sjukskriven (blä) det börjar bli riktigt trist jag får nog ta och gå ut en sväg och få lite vår sol på mig innan stormen kommer.....

Sitter framför datorn och slöläser lite nyheter på metro och får syn på detta!!! snacka om strulig början på livet, men tur!

MIRAKELFÖDD

Den lilla flickan tas om hand på ett sjukhus i Ahmedabad i västra Indien.  Den lilla flickan tas om hand på ett sjukhus i Ahmedabad i västra Indien. Foto: SCANPIX  

Mamman gick på toaletten på det åkande tåget, födde flickan på toaletten när hon skulle kissa. Babyn föll ner på rälsen och skadade sig - men överlevde.

Undersidan av ett framrusande tåg och utloppet från en toalett var det första en nyfödd flicka i Indien fick se. Ett ögonblick tidigare hade hennes mor oavsiktligt krystat ut henne när hon var på tågets toalett - på väg till en läkarkontroll i samband med graviditeten.

Den lilla flickan, som föddes två månader för tidigt och väger 1,4 kilo, föll genom hålet i golvet men klarade sig som genom ett mirakel, rapporterar lokala medier. Den 33-åriga moderns svåger drog genast i nödbromsen omedelbart när mamman hade slagit larm om den oväntade födseln på tåget mellan Jodh­pur och Ahmedabad i tisdags.      


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0