jag borde bli psykolog...

Onani-chauffören tros vara psyksjuk


(Han tros vara psyksjuk)
Jag skulle lätt kunna ställa diagnosen, om man tror att man kan ägna sig åt sådanna saker medan man bemästrar en stor långtradare måste man vara psyksjuk...








Chauffören tappade kontrollen över sitt fordon, körde genom mitträcket och välte lastbilen över mötande körfält. Det blev trafikkaos på riksväg 40. Olyckan orsakades till stor del av att den 29-årige lastbilschauffören satt och onanerade bakom ratten. Nu tros han ha lidit av en psykisk störning...

En liten rättspsykiatrisk undersökning visar att den 29-årige lastbilschauffören kan ha lidit av en allvarlig psykisk störning när han välte sin lastbil.
Enligt BT.se var 29-åringen definitivt störd när han undersöktes av en överläkare i psykiatri. Men läkarens bedömning var att det inte finns skäl att gå vidare med en stor rättspsykiatrisk undersökning, skriver tidningen GT.


Onanerade i polisförhör

Mannen som är 29 år gammal häktades i slutet av september Borås tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, trafikolyckan på riksväg 40, våld mot tjänsteman, han slängde en sjuksköterska i väggen på akuten på Borås lasarett samt sexuellt ofredande, onanerandet inför polisen.
- Han onanerade när polisen skulle förhöra honom, säger Åsa Askenbäck.

"Märklig historia"

Däremot ogillade tingsrätten brottsmisstanken rattfylleri eftersom det ännu inte finns några provsvar.
- Det är en mycket märklig historia men mannen har erkänt att han onanerade medan han körde lastbilen, säger assistentåklagaren Åsa Askenbäck.
- Det kan ju förklara varför han tappade koncentrationen på körningen.
Åtalet mot den onanerande lastbilschauffören väntas komma under torsdagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0