Sommarland

dsc00030 (MMS)

Nu känns det verkligen att det är semester, långa ljusa dagar med sol och bad. Den långa kalla vintern vi haft i år känns väldigt avlägsen...


Nu är dom här!!!!

dsc00003 (MMS)

gula små knubbiga sötnosar i vägkanten, jag njuter av att smyg titta på dom en vecka till eller två innan de är redo för stekpannan:)


Bort med manligheten.....

Idag har Winston blivit av med sin manlighet, eller manlig vet jag inte om man kunde kalla honom innan heller snarare pojkig i all sin docksöta glans.
Iallafall var det nu så dags få kulorna bortplockade och det var ju en spännande upplevelse.
Jag kan dock tänka mig att det gör mer ont i hjärtat hos en man att se dessa manlihetens största symboler  så abrupt skäras bort .
Men  jag tyckte mest att det ganska intressant att se hur vant veterinären tog skalpellen och snittade bort skinnet så att själva testickeln blottades och sedan helt sonika ta tången och knipsa till.

Av respekt för winston är det inte hans kulor på bilden utan en jag hittat på nätet...


Otäcka saker...

Min 9 åring hade lite svårt att sova för några veckor sen, jag satte mig  bredvid i sängen och frågade var det var som tyngde henne.
Som vanligt fick jag svaret att det inte var nånting, men jag såg ju så klart att det var något.
tillslut kröp det fram att några av kompisarna brukar låsa in sig på toan berätta otäcka saker.

Jag trodde ju såklart att det hade med döden och spöken att göra som det brukar och började förklara att det inte är något att oroasig för.

Jag sa godnatt och hoppades att hon skulle nöja sig med min förklaring om att spöken inte finns osv...

Men denna kväll var det inte alls så himla lätt att få henne att somna, när jag gick in i rummet för tredja gången och bad henne berätta var det verkligen var för nåt otäckt de berättade, sa hon med gråten i halsen...

- dom berättar hur man gör barn och sånt...... och det vill inte jag veta!!!!

oj oj vilket hemskt uppvaknande ur barndommens ovetande bubbla:P


RSS 2.0