Semester!!!!!


Temperaturen i mitt köksfönster klockan 17.00

Nu är det för en gångs skull bättre väder här hemma i sverige än söder ut:)
Tropisk värme på nätterna så det nästan känns som om man vore i Grekland:P

Mina  blommor trivs iallafall, detta året har dom inte regnat bort ...


Lokal tävling i Myråsen 28 juni 2009

Emilia har nu debuterat lokalt i hoppning på Cola och lyckades riktigt bra, två felfria rundor och två rosetter ar inte så illa när man bara är 8 år:)
Felicia på Queenie gick nolla i första klassen och också hon fick en rosett, i andra klassen blev det ett stopp på sista , men en tredje plats blev det iaf.

Grillat och jordgubbar...

Idag har jag hjälp åsa att köra ett sto till seminstationen i varnhem för att dräktighetskolla, sedan har barnen ridit i värmen...

Jag har faktiskt varit ute o gått 5 km varje morgon klockan 8, känns liksom mycket bättre att lägga sig på stranden och slappa om man vet att man gjort nåt nyttigt.
 Visserligen har det inte blivit nån strand än , men i morgon så......

I kväll blir det grillning med goda grannar och jordgubbar ( nu är det inte slagsmål i affärerna om literna och de har sjunkit 10 kr )Försäkringskassan...ett stort skämt!!

För ca tre månader sedan var jag hemma med den yngsta dottern då hon var sjuk och inte kunde gå till skolan, jag har inte varit hemma för vård av barn på ett rätt bra tag och dröm om min förvåning när jag upptäckte att det inte bara var att fylla i försäkrans lappen, skicka iväg den och få ersättning inom typ tre veckor.

Nä, nu måste man också skicka med barnen en lapp till skolan som ska fyllas i av läraren och fritids bara för att man inte ska kunna "fuska" sig till pengar.

När det väl var fixat och jag skickade in lapparna tänkte jag att nu kan det väl inte vara så himla lån tid innan ersättning kommer, men det har nu gått två månader och inga pengar ännu.

Ja ja det handlar ju inte om så mycket så man klarar sig ju ändå men nu börjar jag bli ganska nyfiken på om dån tappat bort mina papper eller nåt, så förut idag tog jag telefonen och ringde upp.

Om jag blev förvånad innan så bev det nästan komiskt när en telefonsvarare i andra änden av luren säger
- júst nu är det många som ringer till oss, du är placerad i kö, din plats i kön är 227!!!!!!!!!! VA??? är det möjligt.

O jag skojjar inte! vart är vi på väg?

Jag vet!!!

Jag vet att jag har varit fruktandsvärt dålig på att uppdatera, men har man data trubbel så är det inte så himla lätt vill jag lova.
Midsommar kom och gick utan att lämna några direkta spår efter sig, det är ju bra iof.......

Ny är det iaf sommar väder på G stranden hägrar 8 veckors ledighet framför mig vilket inte känns helt fel:PDet är tydligen helt omöjligt...

kollar man på väderleksrapporten på tvn, så säger dom i princip alltid att det ska bli ganska dåligt väder två tre dagar framöver, men sen ska det bli varmt och soligt.... men det händer ju för fan aldrig. var är solen?????

Jag har semester nu och vill ligga på stranden och pressa mig aldeles knallröd och komma hem och klaga på att det svider....det hör liksom sommaren till!!!

Jag vill ha SOL nu!!!!!


Vilken helg det blev...

Lördagens terrängtävling på skogsborg blev faktiskt riktigt lyckad, nja inga placeringar men ändå en helt ok första lokalastart för Millan och en hyfsat fin första runda för Flisan.


På lördagskvällen blev det lite hastigt och lustigt en partyrunda på stan, det var INTE planerat och jag som tänkte ta det lugnt drogs snabbt in i champagne träsket:P och var inte hemma förrän fram på småtimmarna, grymt bakis i söndags morse...men det var riktigt kul faktiskt....

Nja hela förmiddagen tillbringade jag i slappande ställning innan jag piggnade till och drog på mig ridbyxorna och jag och barnen åkte ut till stallet och red en sväng, ganska skönt och avslappnande efter en bakis dag faktiskt.

En fika innan hemfärd medan barnen gick bort med hästarna till hagen, det gick dessvärre inte riktigt som planerat:(

Queenie fick för sig att hon skulle käka gräset utanför hagen och Emilia tyckte tag i henne för att få in henne, otur var att Felicia råkade böja sig över Queenies huvud precis i rätt stund för att bli nockad underifrån, tänderna gick igenom läppen och kvällen slutade på akuten i Lidköping där dom efter låååång väntan på röntken konstaterade att det iallafall inte blev nån käk fraktur, tandläkar besök får vänta några dagar eftersom hon just nu är riktigt uppsvullen.


Gårdagen och en bit av denna dagen tillbringade vi i bilen på väg till och från stockholm, men det är en väääälidigt lång historia så den får vänta till jag orkar:P

Lunch stop i fellingsbro på vä

MMS

Lunch stop i fellingsbro på väg till stockholm för att lämna ernst hos sina nya ägare


Nu händer det grejjer!!

Igår skulle vi till Skogsborg för att träna lite på terrängbanan inflör lördagens terrängtävlingsdebut.
Meningen var att Felicia skulle rida både Cola och queenie, men att Emilia skulle få va med lite granna.

Det visade sig ganska snabbt att Millan inte alls var sugen på att ta det lugnt utan var med hela träningspasset, vilket gick hur bra som helst.

Detta resulterade i att min 8 åriga dotter från och med idag har ryttarlicens och kommer att starta sin första lokala tävling i morgon....hon tävlar för Bergs Hästklubb.Maskerad tävling...

Idag var det den årliga maskerad tävlingen på bölaholm GRK

Emilia fick göra debut på Både Cola och Queenie och var hur duktig som helst:)
Det gick så bra så vi efteranmälde på Cola även på nästa höjd och även där gick det kanon...
Att hon sedan vann hela maskerad tävlingen för bästa utklädnad gjorde ju inte skaken sämre...
Vi hade dagen till ära Målat svarta prickar på Queenie.


Lördagskvällen bjöd på happening på första parkett...

Alldeles utanför dörren i stortsett hade ett gång bestämt sig för att lyfta med luft ballong, barnen satt på första parkett....


Juniaden 2009

Perfekt väder var det i år inte som förra året då det var 32 grader.

Klockan 09.12 startade Felicia med en LD vilket blev en felfri ritt och därmed en rosett.
LC gick inte riktigt lika bra den här gången Queenie stannade på en aldeles för hög oxer på framhoppningen och Felicia fick aldrig något bra språng innan det var hennes tur, men såhär i efterhand så är hon nöjd med dagen ändå.I det stora hela funkade det riktigt bra för Götene ryttarna Kajsa var nolla i LD och ett nedslag i LC, Evelina vann LC och Ella vann LB dessutom såg jag på resultaten att Nils vann LA :) kul att det går så bra för dem....

kildavin queenie

MMS

kildavin queenie


Mini bröllopstårta

Bröllopstårta i miniatyr.....
kan bli ganska charmigt det också....denna var till ett bröllop i pingst för ca 20-25-pers


dagens uppmaning

MMS

dagens uppmaning


back träning

MMS

back träning


1B BOMBARNA

KLASS FOTBOLL SKARA

Trötta och solbrända klassfotbollspelare

Antonia, Stephanie och Emilia 1B

det är inte ofta man kan äta f

MMS

det är inte ofta man kan äta frukost på balkongen så det gäller att passa på:-)


RSS 2.0