Har aldrig sett nåt sååå dumt:D

Det närmar sig jul och därför klickar jag mig runt bland olika hästshopper online för att kolla läget.
brukar ju nämligen mest vara häst prylar som döttrarna vill ha....
Av en slump hittade jag det här...

Hov Bling är ett kul sätt att dekorera hästens hovar! Självhäftande dekorationer som är snabba och lätta att sätta på. Var kreativ och kombinera olika dekorationer för ett unikt utseende.


När i hellskotta ska man använda det då??? kan tänka mig vilken tid det tar att sätta fast alla dessa små pärlor, det kräver ju för det första att ponnyn står still vilket den ju oftast inte gör.
Det är ju dessutom så att man rider ju för det mesta på sand och då syns ju inte pärlorna iallafall, känns som onödigt jobb liksom.
Jag tänker på alla de gånger man kvällen innan en tävling stått och flätat och knoppat manen bara för att på morgonen upptäcka att hästen under natten rullat ur varenda en och det visar sig att man gort det helt i onödan.
Undrar om det finns nån som provat det här?????

Vad har du i byxan???

En av kvällstidningarna spekulerade idag om huruvida Beckham är väääligt välutrustad eller om han helt enkelt har stoppat clementiner i brallan.......
HM,, jag själv gissar nog på frukten, men gissa är väl det enda man får göra skulle inte tro att man får tillfälle att komma nåt närmre;)


HALLOWEEN!!!MOAAAAAhaaa

Farliga spöken som rörde sig runt huset ikväll, tur att man inte är lättskrämd;)
Tur var det också att jag köpte två kilo godis så man slipper buset.........
Förra året var jag inte förberedd och fick hela brevlådan full med cornflakes, inte poppis hos brevbäraren kan jag lova.
SNÖ!!!

De sa på radion tidigare i dag att det eventuellt kunde komma lite snö här neråt landet.
Personligen så är jag inte mycket för de här tråkiga slaskvintrarna som vi allt som oftast har här nere, det ska vara mycket snö och ett par tre minus så man kan åka skidor för jag älskar att åka skidor.

Dessvärre blir det inte så ofta.......hoppas att det blir tillfälle nån gång den här vintern.


Långtur med vagnen....

Nu börjar det gå riktigt bra att köra Vilandra jag och tjejerna var ute en rikig långtur idag och hon tycker att det är jättekul och drar lätt oss alla tre, Affe och Razzel var förstås med.
Affe går som klistarad bakom vagnen och Razzel springer omkring som en illbatting långt framför.

När vi kom tillbaka red Felicia hingsten och Emilia passade på att borsta lite på fölisen Villgott.
Jag fick det roliga jobbet att gräva gödsel...hm bra träning för arm musklerna;)

Ops!!!

När jag åkte ut till stallet idag såg jag en skåpbil som stod parkerad vid vägrenen precis innan första infarten till Götene.
Det är ju 70 där en bit och de flesta skiter i det, däribland allt som oftast jag också.
man tänker liksom inte på att sakta ned dn där lillabiten, men nu blev jag lite misstänksam när jag såg den vita skåpbilen stå där så jag saktade ner........


.......tur var väl det för från andra hållet såg skåpbilen ut såhär....

Gosig bulldog.........

Idag har Jag och flickorna varit i Örebro med Jocke, Åsa och Leo och badat på äventyrsbadet.
Jag är egentligen inte speciellt förtjust i just bad men vad gör man inte för att barnen ska bli glada.Och glada var dom alla tre, fyra timmars stojande i vattnet och rutchkanorna.
När vi senare var klara med badbiten tänkte vi att en tur in på IKEA är ju aldrig fel hm , jag skulle inte handla men men det blev visst en del ändå som vanligt när man går in där:) och nu har dom ju dessutom en massa julsaker också.....

Tänder ett ljus....

Den 29 oktober 2008 är det 10 år sen discoteksbranden på hisingen....Det är lika sorgligt fortfarande att så många miste livet...och att så många anhöriga miste sina barn, syskon, vänner osv...fakta
29 oktober 1998 arrangerade makedonska föreningen i Göteborg disko i en industrilokal vid Backaplan på Hisingen.

375 ungdomar i åldern 12- 25 år befann sig i lokalen, som var avsedd för 150 personer.

Klockan 23.30 kom första larmet om röklukt. 23.49 var första brandstyrkan på plats.

Branden startade i trapphuset vid lokalens nödutgång efter att fyra unga pojkar tänt eld på några stolar.

Tre av pojkarna dömdes senare för grov mordbrand.


Personlig tränare...

Visserligen så har jag ju lyckats hålla mina spinningpass varje fredagsmorgon och någon dalig promenad, men jag känner ju inte att det händer speciellt myket med omfånget....därför har jag nu skaffat mig en personlig tränare som talar om vad jag ska göra.
Igår var dt första dan med min personliga tränare och det var ingen lek kan jag säga.
Först ett högförbränningspass med Harriet (jag lovar hon är en dödsmaskin) sen en halvtimmas snabb promenad och en kvarts mage och lår på pilatesbollen.....behöver jag tala om att jag var ganska slut efteråt.

...ja ja, nu är det en ny dag och vi får väl se vad som står på programmet ikväll....


BLIP:::::

Nu har jag kommit in en såndär blipspels period igen, egenligen är det inte så himla roligt men det blir liksom ett tvång.
Hjälp, jag kanske får lägga in mig på blipspelsavgiftning;)Då var man ett år äldre då....

Jo så är det! för 36 år sen såg jag dagensljus första gången några veckor för tidigt och ganska klen....syns inget av det nu;)

Nu väntar jag på några av mina vänninor som kommer hit och fikar lite......


Träffa en kändis!!!

När jag och flickorna satt vid bordet och åt för en stund sen lästa jag samtidigt tidningen.
Emilia som går i ettan och är fullt upptagen med att ljuda varenda ord hon ser lästa sig till ordet "kändis" frågade:
-mamma, vad är kändis?
Jag svarade lite förstrött: -det är nån som de flesta i sverige känner igen till utseende och namn, nån som tillexempel brukar vara med i tv.
-jaha, som dom i andra avenyn då? svarade Emilia.
-ja precis det kan man säga! sa jag
- jag skulle vilja träffa en kändis! fortsatte Emilia som inte alls hade nån lust att bara sitta tyst så jag kunde få läsa tidningen ifred.
Då inflikade storasyster Felicia: -men du har ju träffat en kändis! tilloch med två!!!
-har jag???


Bubba J!!!!

Han är verkligen rolig, Jeff Dunham

Duktiga Vilandra....

Nu har jag lärt mig hur man selar på och hur man kör så det är bara att åka på:)

Så himla mycke roligare än jag trodde, och så är det ju bra för man kan ju sitta flera i vagnen och då slipper ju nån gå.....


Visste du det här???

Visste du att 8 800 klantskallar skadar sig själva varje år med en tandpetare?
......eller att  genomsnittsamerikanen spenderar i snitt 6 månader av sin livstid att vänta vid rödljus?
......eller att om hela befolkningen i Kina gick förbi dig i en rad, skulle denna rad ALDRIG sluta pga hastigheten på reproduktionen???
...eller att människor och delfiner är de enda arterna som har sex för nöjes skull???
Visste du att 111 111 111 x 111 111 111 = 12 345 678 987 654 321....
Fler värdelöst vetande finns här...

Stjärnfall....

När jag var ute och gick min kvällsrunda för en stund sen såg jag ett sjärnfall, jag tror aldrig att jag har sett nåt så klart sjärnfall nån gång, passade på att önska mig nåt får se om det slår in;)


Demokrat eller republikan???

Jag är ju dessvärre inte speciellt insatt i det Amerikanska valet, hm borde kanske ta reda på lite mer eftersom de effekter som uppstår runtomkring påverkar även mig i viss mån...veard.
aftonbladets hemsida gjorde jag ett test som visar att jag är socialliberal klart demokrat...jaha det visste jag väl!!!

Your position in comparison with the candidates.
You have responded to 36 propositions. Based on the responses you provided, you are the closest to
Barack Obama and you are the furthest away from Fred Thompson.Min dag.....

Jag gick upp i god tid idag för att slippa stressa,men vad hände???? jo jag fick stessa iallafall:(
Väl på jobbet insåg jag att det var idag som jag skulle befinna mig på teglaskolan klockan17-20 på infokväll, jaha redan här blev jag trött.
Jag som hade tänkt att åka och handla efter jobbet och laga mat , slappa ta det lugnt inte åka till stallet bara vila....

Kom från jobbet vid 15 och kastade mig i bilen för att hämta på fritids, ingen bensin i bilen!!!!
Svängde förbi OK och fick fullständigt bryt på en kärring som inte kunde pumpa sina egna däck!!!! hur i H*lvete kan man vara 55 bast och inte klara av att pumpa sina däck på en vanlig saab???

Gubben i kassan var tvungen att hjälpa henne och pumpa alla 4 däck , medan jag stod och stampade och ville betala....ganska fula ord som jag kallade den stackars damen i mitt huvud medan jag stod där stressad som en gnu.

Sen var det nästa jobbiga moment....stå i kön på ICA när man har bråttom är det värsta som finns, dessutom tar jag alltid fel kö, det kvittar om det står 10 pers i den ena och 2 i den andra min tar alltid längst tid!!!

Väl hemma med kassar och barn var det så dags att ge sig iväg till jobbet igen........hoppas det blir en lugnare dag i morgon:)

Kan man prya på linjen?

Man skulle kunna tro att det var en prao elev som var linje dommare i kval matchen mellan EFFK och Halvorstorp tidigare idag.
Oj oj, de gick hett till vill jag lova, dessvärre var det EFFK som fick gå av planen som förlorare denna gången då matchen slutade 3-2, det blir därför fortsatt Div 5 spel även nästa år för EFFK.

Inte för at det spelar så stor roll för mig, men ändå:P


Sagobild...

Det är bara hornet i pannan som fattas på vilandra och den vita fe klänningen på Felicia så hade det sett ut som en sagobild...


Hundar utan hem

Mina föräldrar har en fransk bulldog som heter Lucy som kommer från ideell organisation som heter hundar utan hem, dom jobbar blandannat med att omplacera svenska hundar så att de för nya hem.


Gossip girl

Jag har fastnat i en ny serie, har tydligen anlag för tvseriemissbruk fast jag vet inte varifrån det kommer;) kanske kommer det från tiden då jag som liten var totalt fashinerad av tv programmet larmet går, jag kommer inte riktigt ihåg någon handling mest att det var mysigt att sitta där i soffan mellan mamma och pappa och se på tvn sent på kvällen....

Oftast hinner jag inte med att följa serierna när dom går på tvn utan jag väntar hellere tills jag kan ladda ner hela säsongen och sträckkolla istället......

Det är precis vad jag har gjort de senaste två timmarna och förmodligen kommer att göra de närmsta också, har nämligen fastnat i Gossip girl träsket, lika fast som jag var i OC träsket, men men det är bara att gilla läget:)

Gossip Girl är en serie böcker för ungdomar skrivna av den amerikanska författarinnan Cecily von Ziegesar. Spin-off-serierna It girl, med Jenny Humphrey som huvudkaraktär samt Gossip Girl: The Carlyles är fortsättningarna på denna bokserie.

von Ziegesar skriver även en serie böcker, som TV-serien under samma namn baserats på. Dessa finns ännu inte översatta till svenska.

Gossip Girl handlar om en grupp till synes lyckliga ungdomar som bor i fabulösa lägenheter vid Upper East Side av New York.


Höstmys i Långemosseskogen...

Slutade redan vid 3 idag så vi passade på att dra ut till stallet lite tidigare, det var ju himla fint väder idag så det var ju himla bra....
Bara Flisan som red idag så jag och de andra barnen tog en promenad, man får passa sig lite bara för älgjakten har ju börjat och de där jägarna brukar ju inte vara så förtjusta i att man rider eller går omkring i skogen och stör.

Passade på att ta lite höstiga bilder...

Vilket uppvaknade....

Dom håller på att måla om i vårt bostadsrättsområde och har hållit på ett bra tag, fick en smärre chock när jag i morse drog upp persiennerna i sovrummet och möttes av två par ögon tillhörande de målare som med hjälp av skylift nu höll på att måla runt fönstret....

Hoppas att de inte blev lika chockade , men jag antar att det sett någon nyvaken människa i underkläder förut.


En av varje...

Jag har två döttrar och har verkligen fått en av varje.

Felicia är för det första mörk, ordningsam,sparsam, rädd om sina saker och  gör alltid sina läxor och har dessutom nästan alltid alla rätt på prov.......kort sagt så är hon väldigt lätt att ha och göra med.


Emilia däremot är raka motsatsen ett litet blont yrväder som har väldigt starka åsikter om det mesta, gillar att höras och synas är verkligen inte ordningsam och dessutom familjens lilla pajas....inte fullt så lätt att ha att göra med......

 
Missförstå mig inte för jag älskar naturligtvis båda mina ungar precis lika mycket, det är bara lustigt att två syskon kan bli så olika....

Möten,möten, möten......

Verenda kväll denna veckan har det varit möten idag när jag kom hem så tänte jag att äntligen lite lucgn och ro, men nä då ...
Jag hade glömt att det var styrelsemöte idag:( jaha det är väl bara att pallra sig dit då....

På Långemossen kan allt hända...

Sökjakt eller stora bränder allt kan hända......Läs här

NO ORDINARY LOVE...............

Jag älskar den här låten, den påminner mig om när jag bodde i Göteborg.....längtar tillbaka:(
Saknar dig Linda......skulle va sååå kul och ses igen

FACEBOOK


Som de flesta andra i min närhet så har jag en face book sida, en del kallar facebook för "vuxen LUNAR"
Och lite så är det nog:)
Fast det är ett himla bra sätt att hålla kontakten med folk och fä....

Facebook                       

Mark Zuckerberg grundade The facebook i februari 2004, då han studerade på Harvard University. Då var sidan endast till för Harvard-studenter, och redan under första månaden fick sidan många användare.

Facebook expanderade till MIT, Boston Universit och Boston College.
I april öppnades sidan för fler skolor och under 2005 sålde AboutFace Corporation domänen facebook.com till Facebook för 200 000 dollar.
Den 2 september skapades en high schol-version av Facebook och snart öppnades den även för skolor i Storbritannien Australien, Mexico och flera andra länder.
I december hade sidan mer än 11 miljoner användare världen över.

Expansionen fortsatte till nya länder och universitet och samarbeten med andra företag, såsom iTunes och Blogger skapades. I slutet av 2006 öppnades Facebook för alla personer med en giltig e-mail.
Detta mottogs inte bara med glädje av sidans användare.
Efter detta växte Facebook än mer och det släpptes nya funktioner, såsom Facebook marketplace för annonsmarknad och Facebook Platform som tillåter användare att utveckla egna applikationer till sidan.

                                       

Teambuilding

Inte nästa, men veckan därpå är det höstlov för eleverna och vi i ¤ års arbetslaget har då fått möjlighet till teambuilding på annan ort...
Riktigt när, var och hur vet jag inte än men vi har iaf fått frågan om det finns intresse.
Orsaken till att just det här arbetslaget behöver är väl att vi aldrig har kunnat enas speciellt mycket om det mesta, och att det finns en hel del av ganska starka viljor.
Hm vi får väl se om det hjälper eller stjälper.


99 sanningar om mig

Kanske inte är så kul vetande men det är ju frivilligt att läsa;)

1. Vad är klockan: 21.42
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Johanna Kristina
3. Smeknamn: Jossan
4. Vad heter dina föräldrar: Hans o Ulla
5. Antal ljus på din senaste tårta: inga kör utan ljus för det blir så många annars;)
6. Husdjur: Katt, dammråttor
7. Hårfärg: Mörkbrun
8. Favoritfärg: svart
9. Piericing: njae inte  längre;)
10. Tatuering(ar): Jepp 2
11. Födelseort: Lidköping
12. Bostadsort: Skara
13. Nuvarande bostad: Bostadsrätt
14. Har du varit kär: Japp ofta
15. Har du varit i några andra världsdelar: Asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: Jepp
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur ( en Åsna som jag kvar än)
20. Antal syskon: En lillasyster och en storasyster
21. Färg på strumporna: Inga jag gillar att gå barfota
22. Lyckotal: 14
23  Favoritfilm: Tracys hämnd
24. Favoritcitat ur en film:  dålig på citat
25. Bästa semestern: Langkawi malaysia
26. Favoritmat: varierar
27. Bästa veckodagen:Lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: im yours
29. Tandkräm: Collgate
30. Favorit TV-program:   Prison Break, gossip irl
31. Favoritrestaurang: thai
32. Favoritblommor: tulpaner
33. Tycker inte om: orättvisor, energi tjuvar
34. Sport att titta på: hästsport
35. Ögonfärg: Blå
35. Senaste sjukhusvistelse: i våras när jag fick nåt fel med njurarna, 4 dar på sjukan:(
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: lila
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: 0
40. Vem/var är du om 10 år:  förhoppningsvis nöjd med tillvaron
41. Vem fick du senast e-mail från: gratissaker.se
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort: gillar inte krediter...
44. Vad gör du när du är uttråkad: Hittar på något kul
45. Fras/ord du använder (för) ofta: fan, helvete och tyvärr en del värre ord fas då mest när jag är själv
46. Födelsedag: oktober
47. Vad retar du dig på: människor som lägger sig i saker som dom inte har med att göra
48. Det bästa du vet: mina barn
49. Läggdags: kommer sällan i säng före midnatt
50. Stjärntecken: skorpion
51. V ärdefullaste ägodel: datorn
52. Åkerdu skidor: Ja!! jag älskar att åka utför, inte längd det går för långsamt...
53. Vad har du för kläder på dig just nu: mysbyxor och t-shirt
54. Favoritland: Vet inte har inte varit överallt
55. Favoritfilmmusik: väldigt blandat
56. Skostorlek: 38
57. Fobi: kackerlackor
58. Favoritpålägg: skinka, ost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: barn canser fonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: det vet jag inte...
61. Bästa bok du läst: Brukar alltid vara den senaste: Liza Marklunds böcker är fin fina
62. Vad är du beroende av: kaffe
63. Favoritdjur: Hästar
64. Gillar du snö: JA
65. Favoritglass: är ingen glass älskare  men måste jag välja så tar jag chokladglass
66. Vad la du dina sista pengar på: Bensin
67. Är du långsint: nej
68. Favoritgrupp/artist: depeche mode
69. Vilken är din bästa egenskap: Glad, omänksam
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: hemligt
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: aldrig
72. Åker du skidor: Ja!! älskar utförsåkning
73. Mest intressanta stad du varit i: Singapore
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: en katt, ganska avvaktande i början, men sen ger jag allt
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: kunskap
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: samma i 12 år
77. Favoritgodis: allt smågodis och mörk choklad
78. Spelar du nåt instrument: har spelat piano, länge sen alltså så jag kan inget
79. Snyggaste kändisen:  whentvorth Miller!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Min farmor, som jag aldrig har träffat hon dog innan jag föddes skulle va kul ...
81. Vilken film såg du på bio senast: Arn
82. Senaste köpta skiva: Jösses, det var så länge sen så det kommer jag inte ihåg
83. Roligaste konserten: Depeche mode 2007 (playing the angel)
84. Bästa känslan:att se när barnen blir sådär jätteglada för nåt...
85. Samlar du på något: ja
86. I sånt fall, vad: kor
87. Är du feminist: Jepp
88. Favoritminne: När flisan placerade sig med Brian i sista gota och blev så glad att hon grät
89 Favoritskiva: beror på humöret...
90. Bästa kompis/ar: Oj, jag har ganska många riktigt bra vänner så jag kan inte välja ...
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: oj, det får man fråga dom
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: hemligt
93. Favoritlåt: Finns många
95. Har du en mobiltelefon: Ja
96. Vad är det vackraste som finns: Mina barn
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: jag skulle vilja bila i Usa, det vore coolt
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej, jag tror inte det...
99. Vad är klockan nu när du är klar: 22.20

Söndagen i bilder...

Vad gör man om man vill fly hemmifrån, jo man åker narurligtvis till långemossen....
En dag med djur, barn och goda vänner får de flesta problemen att blekna och hjärtat att bli lite lättare...


Fredag kvällen.....

Trött som f*n är man på fredagkvällarna, mörkt och kallt ute:(
Lagade mat, båda tv apparaterna är upptagna så jag förvisade mig själv till köket och det var ganska mysigt....

 
Bilden utstrålar ensamhet för en del, lugn och ro för mig:)


Sagan om pennvässaren...

Idag har jag införskaffat en ny pennvässare på jobbet ty den gamla verkade inte fungera eller så var det så att bruksanvisningen kommit bort, den orsakade uppenbarligen problem....hm

Nu har jag iaf en ny att tillhandahålla om det skulle vara så att det kommer någon kollega och vill låna den;)

                    

Köket blev som nytt!!!

Jag har länge velat ha en köks soffa, en sån gammaldags med förvaring och som man kan dra ut och bädda i nu har jag en:D

Köket blev som nytt och så blev det fler platser också perfekt....


ALLA RÄTT!!!

Minsta tjejen har ett morgon humör som är utan dess like, hon är omöjlig att få upp, sur och tvär varje morgon slutar ofta med stress och tjafs.
Idag har jag inga lektioner på förmiddagen och ärför tänkte jag att jag skulle försöka slippa tjafset på morgonen.

Jag hjälpte henne och klä på sig och bredde mackan blandade oboyen, borstade håret, flätade håret.............
En riktig curling morgon med andra ord, men vad gör man inte för att både  hon och jag ska slippa stressa iväg i sista sekunden varenda morgon.

Det sägs att hon är lik mig till sättet och den andra till utseendet, svårt att säga avgör själv:)

Äntligen tillbaka....

...efter en väldigt låååång kvalmatch i falköping mellan Sandhem och EFFK som slutade med vinst för EFFK efter straffar.
Tur!!! så slipper jag ha en sur sambo att tas med;)

Barnen hade fixat hejjarklack och hela kittet och jag satt i bilen och frös svinkallt blev det....

Nu blir det åtminstone en kvalmatch till att följa.......


Det ska vara svart vitt...
Man ska kanske ska kolla om man får låna Affe av Jocke och ha som acossear nästa gång man går ut, kan bli lite jobbigt att ha under armen kanske men vad gör man inte för att vara lite inne;)


Kval match idag....

Trött som få kom jag hem och insåg att det inte blev nån lugn och ro idag heller, lovade ju barnen att vi ska åka till Falköping och kolla första kvalet idag.
Ja ja, sova får man väl göra i graven antar jag.

Fast lite kul är det och jag hoppas för EFFK s skull att dom vinner idag så jag säger LYCKA TILL grabbar!!!!

PS.. om det behövs så kan jag hoppa in;)

Vill ha...

Ibland är det lättare att hitta kläder på nätet än i affärerna, för det mesta brukar storlekarna stämma rätt så bra, så oftast blir jag nöjd med det jag köper.
Det tråkiga med att beställa är att man går miste om själva shoppingen som är en del av hela grejjen....
Hittade denna tröjan och kjolen........vill ha!!!

Ge mig festfixar tips...

Jag  har gått och funderat ett tag på vad jag kan hitta på för kul att se fram emot och kom på att jag kan fixa en fest.....
Jaaa va kul en fest!!! det var ju jättelänge sen som jag hade det...
Tänkte att jag ska bjuda på maten men att var och en får ta med sig det som man vill dricka, nu är det bara att börja planera;)

Jag tar tacksamt mot tips på mat, och andra kuligheter om nån har sådant på lager...


Ett spöke på bilden???

Jag var ute i skogen med barnen och hästarna för en stund sen och tänkte ta en bild när dom kom i gallopp så jag sprang före ca 50 meter och ställde mig på grusvägen och väntade, innan jag ropade att det var klart att komme tog jag en provbild i mörkret och på bilden syntes ett moln som inte fanns där, konstigt tänkte jag...så jag tog en bild till direkt och då var molnet ännu närmare...........

Jag ropade till tejjerna att dom kunde komma men ingen kom, det visade sig att båda hästarna av någon anledning bockat av barnen så jag fick gå tillbaka och leda hästarna en bit.....HM.......SPOKY

När man kollar på bild nummer två så ser det ut som ett ansikte i molnet (om man har lite fantasi det vill säga;)

 Tur att jag inte tror på spöken, för då hade det varit lite läskigt.....

Bakom Bruno...

När Flisan och Åsa skulle rida ut så innebar det att jag skulle bli kvar med Emilia i stallet, då kom Jocke  och frågade om vi ville hänga med när han skulle ut och träna med Bruno i skogen....Självklart!!!
Finns det nåt mysigare än en tur med häst och vagn en kylig höstkväll , ja jo lite kallt blev det och ganska mörkt i skogen men rikigt kul :D


Cirkus Långemossen...

På Långemossen är alla välkommna stora som små,när grannfamiljen sålt sitt hus och inte hittat nåt nytt får dom självklart bo på långemossen alla 4+ hästar+hundar+katter...

Så nu finns det gott om både djur och människor på den lilla gården med det röda trähuset med vita knutar och ordspråket "Finns det hjärterum så finns det stjärterum" passar verkligen in hos Jocke och Åsa, och jag vet att om jag nån gång skulle hamna i en situation där jag och barnen skulle behöva husrum så är jag mer än 100% säker på att vi skulle vara välkomna dit...

Flisan passade på att öva lite cirkuskonster med Affe och Skrutt


Bantning och bättre sexliv...

I morse vaknade jag med en massa tidningar i sängen, ja somnade visst nånstans i mitten av Augusti nummret av ELLE...

Jag vet inte exakt hur många tidningar jag hann att läsa innan sömnen inföll men jag vet att i stortsett varenda tidning ger tips om hur man ska bli smal utan att banta och hur man ska få ett bättre sexliv hm...
Förmodar att dessa inte är de största problemen för majoriteten av sveriges befolkning men ska man tro de flesta veckotidningerna så är det just bara de här som står i vägen för en lyckligare tillvaro....


Seriefinal...

Idag var det seriefinal i div5 mellersta och 2 poäng var det enda som skiljde mellan ledande VIF och EFFK.
Jag har ju endast sett en match denna säsongen och eftersom det var den sista och avgörande kändes det som om det var på sin plats att hänga med och dessutom blev det vinst så måste ju nån köra bilen hem;)

Eftersom matchen gick på Vif s hemma plan passade jag och flickorna på att tillbringa förmiddagen i Vårgårda med Jennifer och Ella, medans Jim och David  förberedde sig själva och laget mentalt för matchen.
Flickorna lekte och vi satt i köket och pratade skvaller som "fotbollsfruar" brukar;)
Ett besök på MC donalds hann vi också med innan det var dags att begesig till Tångahed.Väl framme vid planen visade det sig att det var kö vilket inte hör till vanligheterna på div5 matcher,det var en himla massa folk.
Eftersom Vif ledde med 2 poäng så skulle det räcka med oavgjprt för att de skulle vinna serien och efter två väldigt spännande halvlekar var det precis det som hände, matchen slutade 3-3 och det innebär att Vårgårda spelar div 4 nästa år medan Effk har 3 kvalmatcher att bita i de närmsta veckorna:(
Efteråt bjöd styrelsen på mat och dryck på Calsone i Nossebro...


Jag vet vad jag ska göra ikväll;)

Jag har fått en hel kasse med tidningar, helt nya returtidningar från affären, alla möjliga tidningar var det så jag kan frossa i massa skvaller, mode, inredning, hästar, bilar och annat kul:D

(nån som vill ha sen så säg till)


Bara 8 mil men ändå så långt mellan...

När vi var påväg till Göteborg idag så åkte vi förbi Jonslund en sväng och i krogstorp ligger en ganska orginell mataffär där jag tror att man kan köpa precis vad som helst, från ljusstakar till makaroner eller råttfällor och kläder.....


När vi ungefär 8 mil senare stannar till i partille är det vid en helt annan affär eller rättaresagt affärer på nya öpcentret Allum, även här kan man köpa allt.....


Hm en ganska rolig kontrast :D


Göteborg...nästa

I morgon är det lördag och vi drar iväg till Göteborg för diverse shopping och besök hos släkt och vänner, jag har ju bott i Göteborg och trivdes bra där, men det räcker att åka dit på besök då och då jag har ingen direkt längtan tillbaka fakiskt.

Jag gillar ju storstads pulsen och stressen så länge jag inte är en del av den, sen är det ju ett klart bättre utbud när det gäller det mesta:)


NY BIL...

Jag vill ha en bil, en aldeles egen bil så jag kan åka var jag vill när jag vill.
Håller på och letar lite grann och todde att jag hittat en som jag ville ha , men det blev tyvärr inget med den.

Min allra första bil köpte jag när jag var 19 och det var en krämgul SAAB V4 av 79 års modell som vi kallade för Bessy..

Med Bessy åkte tjejligan land och rike runt och trots att hon var ganska liten så lyckades vi packa in 4 tjejjer, ett stort tält, 4 sovsäckar, 2 backar öl 4 resväskor och en himla massa annat som tjejer ska ha med sig,och drog till Grebbestad en midsommar, jäklar vad kul vi hade..... har ingen bild på just bessy kvar, men jag hittade en här:)


Yes!!! äntligen..

Min absoluta favorit film alla kategorier kommer äntligen på dvd:D
Finns definitivt ingen bättre "ligga i soffan och slöa heladan film" än TRACYS HÄMND
Mystik, mästertjuvar och iskalla vendettor i 80-talets pärla bland juveler!

Tracys hämnd är en av TV-historiens bästa serier och bygger på Sidney Sheldons bästsäljande roman. Informationen är tagen från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16.00. 80-talets tuffaste hjältinna stal inte bara dyrgripar på de mest häpnadsväckande sätt, utan också publikens hjärtan. Upplev spänningen, romantiken och den djävulska intrigen på nytt när detta mästerverk äntligen släpps på DVD i Sverige!


Fika!!!

Idag blev ja bjuden på fika hos grannen, det är alltid roligt och bli överbjuden och uppdaterad på lite skvaller, he he.
Nu vet jag allt som hänt grannfruarna i det närmaste, det är nästan som desperate housevifes fast i verkliga livet.

Mina vanliga grannvänner som jag umgås mest med åkte till London i morse, hm riktigt avis är jag, men dom fick låna min kamera så den fick iaf följa med och den är ju en del av mig så man kan säga att lite av jag är med.....


Ny design igen!!!

Jag gillar ju svart bakgrund mn det blir ju lite roligare med svart godis dessutom är de en av mina favvogodisar:)

Vad tycks nu då??? Jag funderar på att byta allt det rosa mot grönt i stället kan det bli bra tro???


ha ha snacka om bajshumor:D

Jag hittade den här och tyckte att det var roligt, men det kanske de inte är.......


Det här är nog den fulaste t shirten jag nånsin sett...

Hm, fast lite rolig:D
Måste vara bra att ha en sån tröja på sig om man vill väcka uppmärksamhet, men kanske inte om man vill ragga....
Men man kanske får vara med på att få en och annan feminist efter sig;)


Ny design!!!

Vad tycks???Är det lite tråkigt kanske med massa svart??

kom gärna med förslag och tips:)

Ingen mjölk då kan du dööö!!

... I den här kommunen, närmare bestämt skara kommun får inte de som går på gymnasiet  längre nån mjölk till maten, jag har hela tiden trott att det beror på ekonomin och att de vill spara pengar, men nu fattar jag att det egentligen beror på att de vill ha ner elev antalet:D


Jag ska aldrig bli nöjd...

När är man nöjd?
Man ska väl sträva efter stjärnorna för att nå trädtopparna, jag är en av dem som inte tycker att nöjd är ett bra ord...vaddå blir man nöjd så slutar man ju sträva framåt och då blir man en kall och tråkig person, eller?

Alla vill väl vakna varje morgon och känna att jag är nöjd???
vad då nöjd ?? vill man inget mer än vara nöjd så kan man ju lika gärna dö när man ändå är NÖJD 

...Å vad tråkigt att känna att man nöjer sig fast man vill ha mer, om jag vill ha mer så ska jag ta mig F*n inte nöja mig med mindre.. he he det ska bli mitt livs motto.

Den dan jag vaknar och känner mig nöjd...då hoppas jag att jag är 100+ och tycker att det är dags att gå över på andra sidan.


KÄRLEK.....

Finns inget som är såå gosigt som en varm hästmule, för honom spelar det ingen roll om man kommer i trasiga jeans eller lerig jacka det spelar ingen roll om man har sminkat sig, plattat håret eller luktar gott.

Han bryr sig inte om ifall man har otränade magmuskler eller orakade ben, bara han får en stunds mys lite klapp och en morot eller två.....inga stora krav för att ge så mycket tillbaka..


RSS 2.0