Baby tider...

Min yngsta babyflicka fyllde år häromdan, hm babyflickan blev 9 så kanske får man inse att det inte är nån baby längre.
En av mina bästa vänninor väntar sin babyflicka bara aldeles snart, den här till dig...:D filmen är till dej....


Snö snö snö i massor...

I morse var det tänkt att vi skulle dra iväg till Grk för en cm hoppning med yaya, kajsa skulle ändå vara med på Millie och då var det ju inga problem att lasta med en till tänkte vi.
Men vädrets makter tänkte inte riktigt så, varken jag ller Camilla hade nån större lust att dra något släp i snöyran så vi beslutade att ställa in.

istället har jag nu slängt ut julgran och andra julsaker, sett en dokumentär på svt och dessutom passat på att ta en tur ut i pulkabacken med Millan.Super mario på Nintendo tjocktv

Nästan 20 minusgrader ute, lov och rastlösa barn, vad passar bättre än att ta fram ett hederligt gammalt nintendo...

Nyrenoverat sovrum...

Efter diverse byten av sovrum mellen familjemedlemmarna, blev jag tilldelad Emilias gamla rum med vita och rosa tapeter, inte direkt min stil.

efter en del velande om vilka färger jag skulle välja blev det tillslut, blommig fondvägg fast jag vet att fondväggar är ute nu så gillar jag faktiskt det....


resultatet blev helt ok tycker jag...


grattis min lilla trollunge...

Idag fyller min yngsting 9 år, dagen började såklart med paket på sängen innan det var dags för barnkalas, efter det kom mormor, morfar, moster och resten av de som ville gratta.

En hel hög med paket har det blivit idag och enligt Millan var det
allra bästa klubboverallen med skara KF märket  och det rosa stora lyckotrollet.

Det var sådeles en väldigt nöjd 9 åring som somnade av ren utmattning aldeles nyss...

GRATTIS EMILIA!!!


Nyårslöften...

Ja då vart det 2010 och därmed ett nytt decenium.
För exakt 10 år sen var det milleniumskifte och det firade vi ihop med goda vänner som tyvärr inte längre finns i bekantsapskretsen av olika anledningar.
sen dess har vi utökat familjen med ytterligare en dotter som fyller nio år om bara några dagar.

Därmed kommer jag osökt in på hur jag firade nyår för nio år sen, nämligen stor som en flodhäst liggandes i soffan utan minsta tanke på annat än att försöka få bebisen i magen att stanna där tils klockan slagit nytt år.
det var som alla förstår helt klart ett av de tråkigaste nyårsfinanden jag gjort med undantag från ett år då jag hade 40 graders feber.

Ett av de däremot bästa nyåren firade jag i österrike med en massa kompisar nån gång i mitten på 90 talet.

2009 har inte varit nåt bra år, ett år jag helst vill glömma och jag hoppas verkligen att 2010 blir till det bättre. vilka nyårslöften jag har tänker jag behålla för mig själv, men en hel del förändringar har jag iaf lovar mig själv....

GOTT NYTT ÅR önskar jag mig själv och alla andra och framför allt mina älskade döttrar....


RSS 2.0