söndag

Lite halv slött i dag på morgonen, när alla vaknat till liv drog vi iväg och plockade några liter jordgubbar, plockar aldeles för lite jordgubbar och har lovat mig själv att iår ska jag göra det lite meroch fylla frysen så man kan ha jordgubbar i filen i vinter. En tur ditt elgiganten blev det också så att Felicia äntligen fick köpa sin nya mobil som hon sparat till. Hon har ju varit utan ett tag nu efterson hon sålde sin htc, skönt att det går att få tag i ungen igen.p

I eftermiddag upp jag ut Felicia och kompisar till berget så att de kan vara hundvakt.

midsommar och semester!

Äntligen börjar man slappna av och inse att det faktiskt är semester och ledigt 8 veckor framåt, det första som händer då är ju att man blir dunder förkyld. Att snora omkring och nysa dagarna i ända är ju inte så där förfärligt skoj mitt i sommaren, men det går väl över som allt annat.
I morgon och ca två veckor framåt ska vi vara hundvakt åt "Lillan" en golden retriver medans hennes matte och hussar åker på semester, ska bli spännande och se hur det funkar ihop med katten:P

Idag har vi varit ute i stallet, Emilia red förstås Winsto som skötte sig fin fint och Felicia red Banjo som fortfarande inte har åkt till sin nya ägare.
Vilken fin ponny han är, riktigt kul att se felicia göra galopp ombyten och öppna och sluta som om det var världens enklaste sak:)
Hittade gamla bilder!

Nu såhär i slutet på läsåret  är det rensning av allt möjligt som man har samlat på sig. Vi ska byta datasystem på jobbet och blev om bedda att rensa upp i våran H vilket resulterade i att jag hittade gamla bilder:)
Håll till godo...

Flisan och Emilia med Raja på bölaholm för massa år sen

flisan och raja

Millan på Cola sommaren -09

Millan och Rassla som Valp:D

Flisan och Queenie Korsberga -09

Felicia och Queenie Hjo hästsportklubb -09

Klu bild tagen av Mattias Furskog -07


Liten tjej stoor häst!

Dålig uppdatering , jag vet!!!
det känns lite som om det mest handlar om Millan just nu eftersom det är hon som varit ute på roligheter det senaste, men det kommer nog att jämna ut sig i längden:)

I helgen var det Maskerad hoppning i Götene och Millan hade med winston, ha har fått rätt så mycket kraftfoder i veckan eftersom han var lite tunn när han kom hem så han var väldigt pigg och framåt och hon hande liute problem att styra, men det var ändå helt ok för nu vet vi vad som ska tränas på.

Eftersom Winston är hemflyttad så fick Emilia rida en ridskolehäst på lektionen igår och det var lite spännande eftersom hon fick ha en D ponny, att det var hoppning gjorde ju det hela ännu roligare...
winston är hemma!

Idag har Åsa varit och hämtat hem winston, Emilia var såklart taggad att rida med det blev ett riktigt skitväder med både åska och skyfall så det blev bara en liten tur på banan för att prova den nya sadeln, som dessvärre inte passade:S
så det blir att leta vidare, synd för den var riktigt snygg....
till helgen är det maskeradhoppning på böla och vi tänkte passa på att åka med Winston, några av de andra hästarna i stallet ska åka så det blir ett gäng:)

En bild från Måndagen tagen av Nomi Bontegard


Nationaldagen

Idag är det ledigt eftersom det är nationaldagen och vad passar då bättre än en nationaldagshoppning till förmån för barncanserfonden anordnad av usek på skålltorp.
Det innebar också att Winston och Millan fick göra sin första "riktiga" banhoppning tilsammans.
Vi hade anmält till 50 och 60 och det gick verkligen över förväntan han är verkligen en helt fantastisk liten ponny så lugn och lättlärd dessutom positiv till det mesta. Blott  4år och inte en tittade på hindren utan gjorde precis det Emilia bad honom om! Bra kämpat!!!


Juniaden 2011

Då var juniaden avverkad för iår, av någon konstig anledning brukar det vara riktigt riktigt varmt just under juniaden i Mariestad. I år var det Emilia som startade mr package i Ld och Lc.
Tävlingarna går ju på gräs och då är det brukligt att brodda men vi har inte behövt det tidigare år så vi tänkte slippa det även iår, dock visade det sig efter första klassen att det var riktigt halt och rutinerad som packe är så villa han inte alls racea runt banan och stoppade på två så inför Lcn så broddade vi på alla fyra, det var verkliugen skillnad och Emilia gjorde en av sina bästa rundor någonsin ilket räckte till en 2a placering!!!
GRATTIS!!!


RSS 2.0