En underbar dag ...

Åh va skönt det är att det börjar närma sig sommaren, luften blir ljumare och ljuset blir liksom klarare på något vis.

Solen värmde så skönt idag och även om det kom en liten skur på eftermiddagen så var det inget grått trist ösregn utan ett stilla vårregn med tillhörande regnbåge som bokstavligen började och slutade mitt på fältet utanför Åsas hus.

Det märks såväl på människor som djur att det är årstidsskifte på gång, Brian bockade glatt av vårkänslor när Felicia red idag och man kunde riktigt se på honom hur skönt även han tycker att det är med en värmande vår sol.

Hingsten är också extra glad nu när han får gå i hagen med två brunstiga ston, han spiller ingen tid och vet precis hur man ska göra för att nå dit man vill.
Att barnen vet hur fölungar blir till är  väl ingen nackdel  , snarare blir det väl enklare för mig den dan man ska prata blommor och bin med dem.

Apropå fölungar så börjar lilla söta Vilandra att bli ordentligt tjock nu, det är väl bara någon månad innan hennes första fölis kommer ut, å vad spännande det ska bli, vore ju extra kul om vi kunde få vara närvarande när det händer, vi får väl se.....

på bilden Nora(den vita) jasmin (den bruna) och Lilla Vilandra
image76

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0