Gota cup ponny 2010

Söndagen den 30 Maj gick finalen i gota cup ponny av stapeln på Jutagården i skultorp.
Det var ett strålande väder och både ryttare och hästar på ett ypperligt humör.
 
Alexandra Johansson på c ponnyn  Sessan Star var först ut i förklassen prestationen ledde till en tredje placering.
 
Nora Olsson på c ponnyn chiqita Lola var nästa ryttare på banan och Nora sken ikapp med solen efter en fantastiskt fin dubbelnolla.
 
Felicia Larsson på Nexis vilandra deltog även denna gång i Ungponnyklass, och det blev ekipagets andra nolla tillsammans.
 
Petra lövgren på Filippa var först ut bland kat d ponny,de gjorde en kanon runda och låg länge bland de placerade men blev tyvärr petade i sluttampen.
 
Kajsa Öberg på One in a Million gjorde även de en fin runda , dessvärre stannade Millie på första en gång annars flöt det på som bara den.
 
Med dessa fin fina ritter i bagaget och lite fika i magarna var det så dags för lagklassen.
 
Även nu var det Alexandras tur först, inga bekymmer där inte en nolla och därmed första lagryttaren till omhoppning, så var det då Noras tur, jajja men en nolla till!! andra lagryttaren klar.
Då var det petras tur, hon gjorde verkligen allt hon kunde på den pigga ponnyn, men det blev dessvärre ett pet på hinder nr 7.
Då var det Kajsa och därmed sista chansen för laget att ta sig till omhoppning, det syntes verkligen att Kajsa bestämt sig för att Millie inte skulle komma undan, en nolla och allmänt jubel av GRKarna på plats.
Felicia han även rida ytterligare en felfri runda i ungponnyklass fick andra rosetten för dagen.
 
5 lag av 13 möjliga till omhoppning innebar att det fans chans till placering, de bestämde sig för att inte chansa utan rida på säkerhet för laget och det gav resultat för Alexandra red nolla och hamnade strax utaför placeing, Nora fick ett stopp på andra, Petra red nolla och även Kajsa nollade!!
Det räckte till en 4e placering för dagen och en 5e placering totalt!!!!!
 
BRA JOBBAT!!!
 

 

Kommentarer
Postat av: Carro

hon köpte väll henne från ridskolan? :)

2010-11-08 @ 21:14:50
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0